Stærk overgangsalder. Foto: Jacqueline Fluri

Måske har du prøvet alt muligt, uden resultat

Nu hvor du er 40+,  på vej til, midt i eller forbi overgangsalderen, virker intet af det der plejede at virke længere. 

Genkender du bare nogle af de her symptomer?

Du savner din talje, har måske også alt for meget fedt, især om maven, at bære rundt på. Men du tænker at det nok er for sent at få en slankere krop og en krop i bedre harmoni og balance.

Du forestiller dig at du måske skal til at leve med forskellige gener, skavanker og begrænsninger.

Du føler dig stresset, udmattet eller nærmest drænet. Du har humørsvingninger, indimellem svært ved at koncentrere dig, holde fokus og at huske. Du oplever oftere og oftere at være i dårligt humør eller at blive ked af det. 

Du er begyndt at have gener, smerter, ubehag eller sygdomme der begrænser dig. Din smidighed, styrke, energi og lyst til bevægelse er blevet mindre.  Måske også fordi det er sværere at holde på vandet. Du har svede og hedeture, tørre irriterede slimhinder og fordøjelsesproblemer. Din nattesøvn er forstyrret og din sexlyst lille, eller helt væk.

Du kender næsten ikke dig selv længere. Du savner den kvinde du var og er. Du længes efter at føle dig smertefri, stærk og glad. At føle dig smækker, lækker, energifyldt i harmoni og balance 

Men du kender allerede alt for mange gode råd og forudser en lang, ulige kamp fuld af forbud og restriktioner. Du orker ikke endnu en kur med masser af forbud og regler, lækkerier du aldrig mere må spise, eller timer i et motionscenter med hård, sveddryppende træning og smarte instruktører.

Du er i tvivl om hvorvidt det overhovedet umagen værd at prøve.

Tror du, at du er nødt til at overgive dig til tyngdekraften?

Så tager du fejl, sådan er det heldigvis ikke, heller ikke for dig!

Der er SÅ meget du har magt over og jeg kan vise dig hvordan du bruger den. Det bliver sikkert både nemmere og mere nydelsesfyldt end du forestiller dig.

I denne alder får du særligt mange fordele ved at ændre dine vaner. Og jo før du kommer i gang, jo længere tid får du glæde af det.


Vi kvinder lever i gennemsnit ca. en tredjedel af livet EFTER vores overgangsalder, det er dyrebar tid, der IKKE bare skal være ren overlevelse!

Det kan og skal være en masse år, som vi glæder os til. Gode, sjove, aktive, berigende år med langt færre pligter og bekymringer end tidligere. Tid til os selv. 

Selvom det kan være umuligt at forestille sig et overskudsliv, når man føler sig i underskud, så tør jeg godt love dig at der findes en sjovere vej. Gennem nye effektive vaner, uden lidelse og afsavn.

Jeg kan vise dig en genvej til mere lethed, saft, kraft og styrke

Også igennem overgangsalderen. Jeg har hjulpet så mange kvinder, udover mig selv. Og det virker.

Også selvom man ikke tror på det.

Det du skal bruge er nysgerrighed, tålmodighed, tillid og vilje, til at gå en ny vej.  Hos mig får du ikke ikke bare en standardplan, men den der passer til netop dig.

Og uanset hvem du er, eller hvilken historie du har med dig, møder jeg dig med respekt, forståelse og rummelighed.

Jeg ser hele dig som den du er, men jeg tager også højde for det liv du har levet, og det liv du ønsker at leve. Jeg har fokus på de dybereliggende årsager til dine udfordringer. Jeg sammensætter en specialsyet plan til dig. En plan helt uden sult, uden restriktive kostplaner og udmattende træning.

Med nydelse, styrke og mere saft og kraft.