DU KAN BLIVE MEGET STÆRKERE END DU TROR

- og livet kan blive meget bedre end du drømmer om.

Du skal IKKE kæmpe

Du har formentlig brug for både at spise mere og træne mindre, men anderledes, end du plejer eller tror.

Du vil lære din krop at kende på en ny måde. Opdage hvor klog den er, lytte til de signaler den sender dig og behandle den med respekt og omsorg. Vi er ikke ens, du har brug for den personlig guide der passer til lige netop dig. Jeg viser dig hvordan du samarbejder med din krop, og derved genskaber den balance der skal til for at nå dine mål. 

Jeg har gennem mine mange års erfaring og viden og senest min uddannelse som lægeeksamineret Hormonterapeut, fundet mening i en respektfuld og helhedsorienteret tilgang til sundhed.

Jeg kombinerer det bedste fra begge verdener : Traditionel lægevidenskab og "Functional Medicine".

Vi arbejder først og fremmest med det du selv kan påvirke allermest og som heldigvis også virker mest effektivt: De daglige vaner der tilsammen udgør din livsstil.

Vi starter med at plukke de frugter der hænger lavest

Vi arbejder med dine vaner på en ny måde og det bliver ikke kedeligt.  Vi forbedrer alt det der skaber harmoni i dine hormoner og dermed både krop og sind.

Dine mad og træningsvaner, søvnvaner, fordøjelse, appetitregulering, bevægelse og aktivitet. Ro, restitution og forkælelse. Vi arbejder med tanker, følelser, motivation og strategier så de kan blive en effektiv støtte i din nye livsstil. 

Jeg hjælper dig med at justere præcis de vaner, der vil have størst effekt, på den nemmeste måde. Du følger rammerne ud fra det du er mest motiveret for, dine ønsker, dine ressourcer og dine eventuelle begrænsinger. Fokus er hele tiden på det der er relevant for dig.

Du lærer at nære kroppen med alt det der er godt, at behandle dig selv med kærlighed & respekt.