Fra Anna Bogdanova, min leder gennem 5 år


Annemay har en helt særlig evne til at skabe et trygt rum, hvori mennesker kan tage de nødvendige, svære og nye skridt til at skabe varig forandring.

Hun kombinerer ekstremt høj faglighed og menneskelige kompetencer i sit arbejde og udviser altid stor respekt og anerkendelse for hver eneste person, hun står over for – og fremhæver og styrker altid klientens egne ressourcer og oplevelse af selvmestring.

Hun tuner hurtigt ind på, hvad en kunde har brug for og er klar til i deres unikke situation – hvilket er en enestående evne at have, når man skal hjælpe med at skabe mere hensigtsmæssige livsstrategier i en hverdag, hvor der også kan være mange svære udfordringer.

Annemay anskuer altid situationer og mønstre, som kan synes låste, på en fleksibel og kreativ måde – og finder altid en løsning, som skaber en følelse af lettelse og gåpåmod.

Man kan slappe af i Annemays nærvær, fordi hun er autentisk, troværdig, jordnær, optimistisk og til at stole på.

Som underviser, fylder Annemay altid rummet med god energi – hendes undervisningsstil er inspirerende, med sjove og skæve vinkler og en unik evne til at flette teori og praksis sammen i en strategi, der kan handles på allerede næste mandag morgen.

Annemay er en loyal, støttende kollega, som bidrager med både godt humør og god humor – og en gave til de kunder, kursister og kollegaer, som har brug for en sikker havn til at lade op med ny energi, lære nyt om sig selv og træffe bedre valg.


Mine varmeste anbefalinger, 

Anna Bogdanova, Oktober 2022

Designing digital exercise & health solutions since 2011. Expertise in long lasting behavior change. Talent 100 - Future of Health. Deputy Director at Professional Standards Committee, EuropeActive (non-profit).Designing digital exercise & health solutions since 2011. Expertise in long lasting behavior change. Talent 100 - Future of Health. Deputy Director at Professional Standards Committee, EuropeActive (non-profit).